Tertiaire menu

Start inhoud
Bijeenkomst

Deelnemersbijeenkomsten

Wij organiseren met regelmaat bijeenkomsten voor centrale overheidspartijen die gebruik maken van de door ons beheerde contracten. Alle bijeenkomsten, zowel de door HIS/ICT georganiseerde als door andere partijen, staan in de Agenda. U kunt zich aanmelden voor onze deelnemersbijeenkomsten met behulp van het aanmeldingsformulier onder de desbetreffende bijeenkomst in de Agenda.

Heeft u zelf suggesties voor een bijeenkomst? Laat het ons weten.

Persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het voor het organiseren van de bijeenkomst waar u zich voor aanmeldt. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring. Dit formulier handelen wij af conform de e-mailgedragslijn voor overheden. Daarin staat beschreven hoe de overheid omgaat met het afhandelen en bewaren van e-mail.

Presentaties

De presentaties van de Deelnemersbijeenkomsten worden niet op de website geplaatst wegens de gevoelige en commerciële informatie die deze kunnen bevatten. De presentaties zijn op te vragen via de contractmanagers of via info.hisict@rijksoverheid.nl.

Deel deze pagina