Tertiaire menu

Start inhoud
Standaard afbeelding voor nieuws.

Prijsinformatie EASI2010 | Afdrukdiensten

9/4/2015

De afgelopen periode is regelmatig prijsinformatie opgevraagd van het contract EASI2010 | Afdrukdiensten. Normaliter wordt de prijsinformatie verstrekt bij de implementatie van de raamovereenkomsten en tijdens deelnemersbijeenkomsten. Voor ontvangst van deze informatie moet worden getekend, omdat het commercieel vertrouwelijke informatie betreft. UBR|HIS voert het beleid om concurrentiegevoelige of commercieel vertrouwelijke informatie niet te verzenden via e-mail.

Om toch op praktische wijze te kunnen inspelen op de behoefte, heeft UBR|HIS in samenwerking met Xerox een folder ingericht op het extranet (Docushare) waarin alle relevante prijsinformatie en handige documenten zijn terug te vinden. U kunt conform uw eigen DAP (Dossier Afspraken en Procedures) een account aanvragen bij Xerox.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe brochure over deze overeenkomst en deze zal eveneens op docushare worden geplaatst, zodat alle prijsinformatie up-to-date is inclusief alle opvolgende modellen en DVV's.

Deel deze pagina