Tertiaire menu

Start inhoud
Standaard afbeelding voor nieuws.

Expertsessie VoIP

11/2/2016

Detron, opdrachtnemer van OT2010 Cluster VoIP Centrales en ook BTG-lid, heeft deze bijeenkomst gehost op haar vestiging in Veenendaal. Een aantal interessante onderwerpen die de revue passeerden, waren de trends en ontwikkelingen in de markt, VoIP en Unified Communications, VoIP en 4G.

HighlightHans van der Linden, SSC-ICT

De highlight van de expertsessie was de presentatie van Hans van der Linden, Afdelingshoofd Netwerkbeheer, van het Shared Service Center ICT van de Rijksoverheid. Hans ging met name in op het ontwerp en realisatie van het Shared Telefonieplatform Rijksoverheid (STR) de migratie van haar klanten naar dit platform en de Unified Communications ambities passend in de communicatiestrategie van de komende jaren. Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst.

Branchevereniging Telecommunicatie GrootgebruikersJan van Alphen, Chantal Jansen

Branchevereniging Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) bestaat sinds 1986 en is de oudste brancheorganisatie van Telecom Groot en Midden Zakelijkgebruikers in Nederland. Bijna dertig jaar later heeft de BTG zich ontwikkeld en verbreed en ligt de inhoudelijke focus op communicatietechnologie, waarvan telecommunicatie een onlosmakelijk onderdeel vormt. In dit verband houdt de BTG zich bezig met thema's als mobiliteit en veiligheid, marktimperfecties en 'ict-onafhankelijkheid'. BTG heeft inmiddels rond de tweehonderd leden in verschillende branchesectoren.

Meer informatie

UBR|HIS hecht waarde aan een nauwe samenwerking met haar partners als het gaat om het delen van kennis en expertise op het gebied van communicatietechnologie.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben over BTG en/of de komende expertsessies die ingepland staan dan verwijst UBR|HIS u naar de website www.btg.org.

Heeft u nadere vragen over de OverheidsTelefonie-contracten (OT2010) dan kunt u contact opnemen met Chantal Jansen, Coördinator Rijksbrede ICT-contracten UBR|HIS.

Deel deze pagina