Tertiaire menu

Start inhoud
Help

Help

Op deze website vindt u informatie over de ICT-contracten die HIS/ICT beheert, zoals nieuws, informatie over de contracten, veelgestelde vragen en documenten.

De pagina 'Contracten' zjn ingedeeld in de 19 ICT-contracten. Elk contract geeft achtergrondinformatie, heeft een nieuwsrubriek, een downloadpagina en eventueel veelgestelde vragen.

Indien relevant linkt deze website naar websites die niet door HIS/ICT worden beheerd. Deze links worden in de meeste gevallen aangeboden onder het kopje 'Relevante informatie'. In andere gevallen wordt duidelijk aangegeven dat het om een link naar een externe website gaat. HIS/ICT is niet verantwoordelijk voor de inhoud en actualiteit van deze websites.

Zoeken binnen de website

Rechtsboven kunt u in het zoekveld een willekeurige zoekterm invullen. Door op de zoekknop te klikken verschijnt een overzicht van pagina's die het woord of de woorden bevat van uw zoekopdracht.

U kunt uw zoekresultaten verfijnen door aan de rechterkant van de resultatenpagina te sorteren en/of te filteren. U kunt filteren op publicatiedatum, hoofdonderdeel, doelpgroep en type.

Documenten

De meeste documenten op deze website worden aangeboden in PDF-vorm (Portable Document Format). Om PDF-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een geschikt programma nodig. Dergelijke programma's bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Hier volgen enige voorbeelden van zulke programma's per platform.

Windows

Mac OS

Linux

Privacy

Persoonsgegevens die via deze website worden verzameld, gebruikt de rijksoverheid alleen voor het doel waarmee u ze hebt achtergelaten. De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig. Informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring. Ingevulde aanmeldformulieren voor een deelnemersbijeenkomst handelen wij af conform de e-mailgedragslijn voor overheden. Daarin staat beschreven hoe de overheid omgaat met het afhandelen en bewaren van e-mail.

Vragen en opmerkingen

Er wordt uiterste zorg besteed aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbieden van de informatie op deze website. Wij streven ernaar de website zo volledig en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. De website is voortdurend in ontwikkeling.

Vragen, opmerkingen, klachten en suggesties over de werking en vormgeving van de website kunt u indienen via info.hisict@rijksoverheid.nl.

Deel deze pagina