Tertiaire menu

Start inhoud
Nieuwsbrief

Aanmelden Nieuwsbrief HIS/ICT

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond de contracten? Dan kunt u zich aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief verschijnt circa 6 keer per jaar. De nieuwsbrief informeert u over het laatste contractnieuws, aankomende bijeenkomsten, nieuwe brochures en ontwikkelingen rondom de organisatie.

Alle deelnemers aan de raamovereenkomsten en overige relaties binnen de overheid kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

U meldt zich aan voor de nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen. Ook kunt u wijzigingen in uw e-mailadres doorgeven of u afmelden voor de nieuwsbrief.

Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt om u te kunnen aanmelden. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig. Informatie over onze privacyverklaring en de e-mailgedragslijn voor overheden vindt u op de pagina Help.

* verplicht veld

Sector
Nieuwsbrief
Verversen Geef de karakters in die u in de afbeelding ziet. Neem de tekens over die u ziet in de afbeelding. Dit is niet hoofdletter gevoelig. Indien u deze niet kunt lezen klikt u voor een nieuwe afbeelding op het ronde pijltje ernaast of op de "Verstuur bericht" knop, onderaan deze pagina.  Klik hier voor audioverificatie.

Deel deze pagina