Tertiaire menu

Start inhoud
Nieuws

Nieuws

Nieuws

Pagina's

Connect
10/6/2016
Bron: 
UBR|HIS

Het contract IASA2011, Perceel 2 resultaatverplicht strategisch ICT maatwerk advies is in mei verlopen.

Tenderboard
22/2/2016
Bron: 
Computable

Atos, CapGemini, CGI, IBM, KPN en Ordina zijn voorlopig aangewezen als ict-partijen die vallen onder het strategisch leveranciersmanagement van het Rijk. De leveranciers behoren tot de top zes van ict-bedrijven waaraan de rijksoverheid het meeste geld besteedt.

Bijeenkomst
19/2/2015
Bron: 
HIS/ICT

Op maandag 20 april 2015 organiseert UBR|HIS een kennismarkt voor Rijksambtenaren om een beeld te geven over de werkomgeving van de toekomst.

Bescherming
2/12/2014

Per 1 december is Marcel Hoogendonk Rijks Beveiligingsambtenaar. De Rijks Beveiligingsambtenaar (BVA), in dienst bij het directoraat-generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk (OBR) van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, is verantwoordelijk voor de borging van het integrale beveiligingsbeleid van de departementen.

Prijs
10/11/2014
Bron: 
Dutch IT-channel

De Executive-People Award is aan het Shared Service Centrum-ICT (SSC-ICT) Haaglanden uitgereikt tijdens de eerste editie van het Dutch IT Society Event. SSC-ICT belichaamt volgens de redactie van Executive-People wat er wél goed kan gaan met ICT bij de overheid.

Rapport
16/10/2014
Bron: 
Tweede Kamer

De tijdelijke commissie ICT heeft haar eindrapport bekend gemaakt. In opdracht van de Tweede Kamer heeft de commissie-Elias onderzoek gedaan naar de problemen rond ICT-projecten bij de overheid.

www.hisict.nl
9/9/2014
Bron: 
HIS/ICT

SBO-ICM maakt sinds 1 januari 2013 deel uit van het ICT team van de Haagse Inkoop Samenwerking . De naam SBO-ICM is veranderd in HIS/ICT. De website is meegegaan in de verandering en helemaal vernieuwd; een nieuwe url, een nieuw uiterlijk en nog meer gericht op informatievoorziening.

Pagina's

Deel deze pagina