Tertiaire menu

Start inhoud

Downloads

Bron:
Programma Aanbesteding IWR
Het programma Aanbestedinng ICT Werkomgeving Rijk (IWR) heeft voor IWR|OT2017 de definitieve strategie bepaald. Dit opgestelde strategiedocument gaat in op de strategische oriëntatie en vormt daarmee een basis voor de verdere uitvoering van de aanbestedingen.
Publicatiedatum: 12/7/2016
Bron:
Programma Aanbesteding IWR

Dit document betreft een observatie omtrent de ontvangen reacties die via de website van het programma Aanbesteding ICT Werkomgeving Rijk (IWR) ontvangen op het concept strategiedocument OT2017 de ontvangen reacties geanonimiseerd.

Publicatiedatum: 5/7/2016
Bron:
Nederland ICT

In mei heeft Nederland ICT voor het programma Aanbesteding ICT Werkomgeving Rijk (IWR) een ICT Haalbaarheidstoets over de concept aanbestedingsstrategie met de markt georganiseerd: OT2017. De definitieve rapportage van deze ICT Haalbaarheidstoets is nu beschikbaar.

Publicatiedatum: 6/7/2016
Bron:
Programma Aanbesteding IWR
De presentatie gegeven door de voorzitter van de stuurgroep en CIO BZK Jan Gudde tijdens de ICT Haalbaarheidstoets van EASI2016 en OT2017.
Publicatiedatum: 19/5/2016
Bron:
Programma Aanbesteding IWR
In dit document staan de vragen die tijdens de ICT Haalbaarheidstoets gevraagd worden aan de markt m.b.t. de concept aanbestedingsstrategie OT2017. Deze vragen dienen tevens als leidraad voor marktpartijen die willen reageren via onze website.
Publicatiedatum: 29/4/2016

Deel deze pagina