Tertiaire menu

Start inhoud
Nieuws

Nieuws

Pagina's

Rechtspraak
29/6/2017
Bron: 
Programma Aanbesteding IWR

Op donderdag 29 juni gaf de voorzieningenrechter groen licht voor de afronding van de aanbesteding IWR2016|LAM (Laptops, Accessoires, Mobiele ICT- Werkplekken). Deze uitspraak is het resultaat van een door één van de inschrijvers aangespannen kort geding.

smsen
29/6/2017
Bron: 
Programma Aanbesteding IWR

Het ministerie van BZK gunt de rijksbrede aanbesteding voor SMS Gateway (IWR2017) aan CM Telecom B.V. Een voorbehoud is de verificatie van de eigen verklaring en een succesvolle uitvoering van de Proof of Delivery.

Circuit
29/6/2017
Bron: 
Programma Aanbesteding IWR

Het ministerie van BZK gunt de rijksbrede aanbesteding voor inkomend telefoonverkeer voor (vooral) twee belangrijke telefoonnummers binnen de informatievoorziening van de overheid aan Ziggo Zakelijk Services. Een voorbehoud hierop is een succesvolle uitvoering van de Proof of Delivery.

Meeting
19/5/2017
Bron: 
Programma Aanbesteding IWR

Binnenkort tekent de rijksoverheid de raamovereenkomst voor de levering van circa 25.000 beeldschermen per jaar en 20.000 apparaten voor vaste ICT werkplekken. Het gaat hier om opdrachten van ongeveer € 5 miljoen per jaar respectievelijk € 12 miljoen euro per jaar over de komende vier jaar.

16/3/2017

IWR2017|SMS-Gateway op 15 maart 2017 gepubliceerd op TenderNed.

Rijk start aanbesteding sms-diensten. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties start een aanbesteding voor sms gateway diensten. De overheid gebruikt sms gateway diensten om grote hoeveelheden sms-berichten te versturen. Zo verstuurt DigiD jaarlijks circa 48 miljoen sms-berichten als extra controle om iemands identiteit te bepalen. Sms gateway diensten worden dan ook met name gebruikt bij het controleren of een gebruiker daadwerkelijk is wie hij beweert te zijn.

28/2/2017

IWR2017|Inbound is op 28 februari 2017 gepubliceerd op TenderNed.

Bij de Belastingtelefoon en het publieksnummer Informatie Rijksoverheid komen per jaar tussen de 16 en 18 miljoen telefoontjes binnen. Het ministerie van BZK is een rijksbrede aanbesteding gestart voor inkomende telefooncapaciteit voor (vooral) die twee belangrijke telefoonnummers binnen de informatievoorziening van de overheid. Met deze nummers is de overheid op een laagdrempelige manier bereikbaar voor het publiek.

15/2/2017
Bron: 
Programma Aanbesteding IWR

IWR2017|Mobiele communicatiediensten is op 15 februari gepubliceerd op TenderNed.

Deze aanbesteding heeft betrekking op de mobiele communicatie voor de rijksoverheid, gericht op het afwikkelen van mobiele spraak, SMS-berichten en mobiele data via publieke mobiele telecommunicatienetwerken (gebruikmakend van mobiele netwerkstandaarden op basis van 2G, 3G 4G en haar natuurlijke opvolgers), zowel in het binnen- als buitenland.

1/2/2017
Bron: 
Programma Aanbesteding IWR

Vandaag start het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties twee aanbestedingen voor circa 25.000 beeldschermen (circa 5 M€) per jaar respectievelijk 20.000 apparaten (circa 12 M€)  per jaar voor vaste ICT-werkplekken.

Pagina's

Deel deze pagina